Ta Aldri Vaskekosten fra meg Igjen!

Antonio er veldig glad i dag, men denne gangen er det ikke bare fordi det er lørdag 

Det hele startet i går kveld da Antonio ble etterlyst av en meget het kvinne (nevermind at gutten er homo), som savnet ham på et grunnleggende og sårt nivå.

Han reagerte med: “der ser du Julie! Folk vil at jeg skal arbeide å være flittig!” Han stilte seg trassig opp foran meg (med et artig skråblikk, noe annet tør han nok ikke), strakk hånden ut mot vaskekosten – med blikket fremdeles festet ertent på meg. Antonio trakk den etterlengtede kosten til sitt bryst, slang elegant på både hodet og håret, og spradet opp trappen til soverommet sitt. Jeg tror han sov med den kosten i natt.

I går fikk han nemlig med seg at virtuelle mennesker på den sosiale plattformen Facebook, spurte etter ham. Jeg viste ham selvfølgelig min egen profil for å prøve – så godt jeg kunne, å kvikke mannen opp littegrann. Det hjalp.

Tragedien til Antonio startet for to uker siden, da jeg ba ham om å puste ut og ta seg fri fra husarbeidet – i huset mitt. Det var i beste mening fra min side, men jeg burde selvfølgelig ha visst bedre. Antonio føler seg ikke som et helt menneske hvis han ikke får jobbe for meg. Bare se her, hvor ødelagt han har vært:

 

 

At jeg kunne ta så feil?! Gi Antonio fri?! Jeg burde ha visst bedre, og jeg skal aldri gjøre det igjen. Antonio takker sin nye venninne på det sosiale mediet Facebook, han har jobbet lykkelig og fremadstormende i hele dag. Som du ser, har han svettet en god del også, det er ingen tvil i mitt sinn:

 

 

Du tror kanskje at han nøyde seg med sin elskede vaskekost? Åneida! Han utbedret kjelleren vår med dette nye rommet:

 

 

Etterpå spiste vi kake for å feire vårt nyvunnede humør. Antonio spurte meg om vi kunne se i gamle album mens vi spiste marsipankaken. Bilder av meg og X-en er vel og bra:

 

 

Jeg ville dog ikke utsette Antonio for kritikk i dag. Men egentlig er det jo sånn at man ikke skal snakke for mye om X-er når man har fått seg ny kjæreste, det nye vidunderet kan også bli lei seg. Uansett, jeg synes kjæresten min, altså den nåværende, han som jeg har låst fast med lenker til… ja du kan velge selv, for resten av livet – er mye kjekkere enn X-en, bare se her:

 

 

Hvis dette er første gang du leser om Antonio, kan du få mer info HER. Du kan nemlig skaffe dem selv på den italienske ambassaden.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg