Slaven min

Velkommen tilbake til Interiørportalen.

I dag vil jeg gi dere noen råd for å holde inspirasjonen oppe i denne så Shabby Chice verden. Det å holde huset ved like er en traurig jobb og derfor må alle ha en Antonio.

Her er Antonioen våres:


Antonio er homo. Jeg har bedt han om å barbere seg under armene og han beklager forseelsen.
 

 

Antonio er homo av praktiske grunner. Først og fremst fordi han er til for deg 24/7 og da kan vi ikke ha noe tull (slutt å tull!). Lendeklede er Antonios favoritt arbeidsantrekk og han passer alltid på å være innsmurt i olje. Han er veldig opptatt av å være øyegodteri for deg mens han jobber, en slags statuett kan man si. Og jobber gjør han, fordi han elsker deg på sin behagelige homo-måte. Antonio er også tankeleser, så du trenger ikke å løfte en finger. Har du f.eks behov for nye klær, vet han det på forhånd og han kan smaken din bedre enn deg.

Er han glad i barn spør du håpefullt. Å jada, han elsker barna dine, så du slipper å ha noe med de og gjøre, slapp helt av.

I begynnelsen prøvde jeg å gi min Antonio lønn, men det ble en umulig situasjon etterhvert. Hans kjærlighet til meg kom i konflikt med tanken på å ta imot penger, så det har vi kutta ut. Jeg tror det er sånn med alle Antonioer.

Sånn var livet før Antonio kom:

 

 

Sånn er det etter at Antonio kom:

 

Som dere skjønner er Antonio en ren nødvendighet. Hvis dere vil se hva Antonio kan finne på midt på natta, burde dere gå inn HER

Antonio og hans fantastiske uke

Antonio og Betty tenker

Antonio bygger alt jeg vil

Antonioer får dere gjennom den Italienske Ambassaden

 

#interiør

Siste innlegg