He... Reklame?

Skal jeg virkelig plage dere med det?

Hmm, jeg vil egentlig ikke fordi det ikke passer helt til denne bloggen. Men du, med den tiden jeg bruker på dette, så må jeg faktisk prøve å rake inn en lusen slant med lønn? Det får man ikke ved å se i taket. På blogger får man det faktisk bare ved å reklamere. Hva i tusan skal jeg gjøre da? Finne det som ligger nærmest mine lesere tenker jeg. Bokklubben spurte meg, så den er ikke selvvalgt. Jeg sa ja for å starte et sted.

Det blir altså sånn:

Jeg blir ikke sinna hvis du ikke blir medlem av Bokklubben, men hvis du blir det? Og blir det et annet sted enn inne hos meg? Da blir det bank! Da skal blodet flyte - jeg må bare drikke ganske mye først - for at jeg skal klare å banke deg mener jeg.

Hvis jeg skal plage deg med dette en gang i blant så tenker jeg at REISE er det andre temaet?

Jeg ser liksom ikke for meg at du vil ha neglisjeer fra NELLY? Kondomeriet er jo knall - men da rødmer vi vel?  Kan du ikke fortelle meg hva jeg skal ødelegge denne bloggen med når jeg først skal gjøre det a?

Også må jeg skrive: -annonselenke-. Et eller annet sted i innlegget, så ikke forbrukerrådet og skattevesener blir sinte på meg når du har gjort meg rik.

Jeg ligger unna Smirnoff tror jeg...

Man tjener ikke mye på sånt som dette. Jeg tjener ikke en sukkerbit for å ha skrevet dette innlegget. Jeg tjener f.eks ikke en dritt på at du klikker på linken og jeg tjener 180 kroner hvis du blir medlem av Bokklubben. Men jeg vil pokker ikke ha skylda for at du blir det! Klikk på linken for det a, da ser iallefall Bokklubben at jeg får treff - det er da noe? Luft og kjærlighet og sånn?

Hmmm jeg burde kanskje ha linket opp ordet hver gang jeg skriver "Bokklubben"? Nei det blir litt mye...

Skal vi se, da setter vi i gang. Funker dette?:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Jeg kan dessverre ikke bli medlem av bokklubben selv med det første, fordi økonomien min er så rævva at jeg kommer til å lage enda flere inkassoer. 

Men den dagen jeg har ordnet opp og åpner beistet igjen, det vil si postkassen, så skal jeg faktisk vurdere det - jeg elsker å lese.

Jeg elsker å lese bestselgere, jeg elsker å lese mystisk krim som Tom Egeland, jeg elsker å lese romaner med et historisk bakteppe og jeg elsker å lese de gamle, helt tilbake til Homer en gang i blant (jeg skal innrømme at jeg er stolt av meg selv da). Dostojevskij? Jeg har gitt opp, han kjeder meg - og der bannet vi i kjærka. Ærlig talt? En gang i blant elsker jeg klissklass.

Jeg elsker også overraskelser og pakker. Det beste er vel at man kan returnere teite pakker uten at det blir personlig?

 

Ja, også må jeg ta med beskrivelsen til Bokklubben:

De norske Bokklubbene AS (Bokklubben) ble startet i 1961 og eies av forlagene H. Aschehoug & Co, Gyldendal Norsk Forlag A/S og Pax Forlag. Bokklubbens mål er å være den mest kundeorienterte og effektive direkte distribusjonskanal for litteratur i alle formater. Bokklubben tilbyr mange ulike klubber for ulike interesser: Bokklubben Nye bøker er Norges største og viktigste bokklubb, og tilbyr medlemmene de beste bøkene i vår tid, bøker på norsk som folk kommer til å snakke om. Bokklubben Barn er Norges største kvalitetsbokklubb for barn, og Bokklubben Krim og spenning er Norges største kvalitetsbokklubb for kriminteresserte. I tillegg tilbyr vi klubber med vekt på Lydbøker, Fakta, Villmarksliv, krim for barn i tillegg til Norges eldste bokklubb Den norske bokklubben.  

Vi skal berike livet til kundene våre. Vi tilbyr nye medlemmer svært rause velkomsttilbud, bøker til lave priser og et stort utvalg smarte produkter til gunstige medlemspriser. Vi velger ut og presenterer bøker spesielt tilpasset det enkelte medlem. Dersom de ikke ønsker boken kan den lett avbestilles på www.bokklubben.no. De får hovedboken FRAKTFRITT og med maksimal rabatt. www.bokklubben.no er en fullsortiments nettbokhandel, og tilbyr også et stort utvalg av andre produkter i tillegg til fyldige bokpresentasjoner og Min side hvor medlemmer kan finne all informasjon om sitt medlemskap.

 

Fet kjøkkenmaskin da! For de som driver med sånt. Kjøkken mener jeg. Jeg har slutta med kjøkken - det er ikke noe gøy uten vin;)

4

Sukk hjerte og brist. Det klikka for meg et øyeblikk. Eller nei, jeg klikka for deg.

:D ;) :D

Så da er det vel ok? ;)

Så moro at du har fått din første reklameavtale! Bokklubben er vel ikke det verste? :)

Jeg blir ikke medlem for på det meste hadde jeg bortimot 4 m3 med bøker og jeg jobber fremdeles med å kvitte meg med flere av dem. :D

Ei_heks:

Ja! Dette er jo egentlig litt vanskelig tenker jeg...

Ja, huff! Et klikk inn og et klikk ut. :D :D :D

Kan man ikke gjøre såpass for andre er man dårlig stellt. Og bloggen din fortjener masse oppmerksomhet. <3

Phantomblue

Så...Julie.La oss lesere/Fans, få høre og se hvilke vidunderlige ting du har laget for din kjære,ved hjelp av denne kjøkkenmaskinen. ;)

Og DU må ha laget dem ,ikke stakkers slaven din.

Skriv en ny kommentar