Guns'n Red Hot Fucki'n Roses

Ska vi fyre av litt krydder? Trekke inn litt morodamp? Sende verden et fuck you, og ligge i blomsterenga mens vi ser på rosa makrellskyer? Ha en lengre samtale om værhårene til katten Mons?

Jada lille snuskebass, hasj er kult. Det fenger. 

 

 

Kule steine gutter er utrolig sexy. Jeg elsker å stå i baren og ha en lengre samtale om det nyeste innen leverpostei. Det utvikler både fantasi og horisont.

Man kan også risikere å være så heldig at man blir sjekket opp av en sexy rockestjerne med blomster bak ørene. Ingenting er bedre enn det.

Det holder egentlig i mengder at fyren bare er rockestjerne inne i hodet sitt også. Det er noe med essensen - lukten av suksess.

Du står der og henger over baren med rumpa litt på snei, ytterdøren åpner seg og der er han! Stålmannen med de slørete, vakre litt lure øyne. Han ser deg og strener bort i sakte film. Hjertet hopper. Han kommer til deg! Den kjekkeste gutten i lokalet... muligens i verden, er på vei, med bare deg i øynene.. ahh lykke.

Han åpner den deilige munnen sin og sier:

 


Shit, det skulle han ikke ha gjort! Åpna kjeften mener jeg,  eventyret er over. Han funket egentlig best som stumme Brigitte. All tvil har forduftet, din seng blir intet hotell i natt allikevel.  

Plutselig ser du det. Han er ikke kjekk i det hele tatt! Det var noe der, men nå har det forsvunnet like fort som shoten du måtte styrte for å holde ut visvaset hans. Ikke er han rockestjerne heller. Ambisjonene hans hører til på planeten treklemmingogandrekoseligeting. Drømmen hans innebærer å bli en blanding av Bob Marley, Snoop Dogg, Eminem og den personlige treneren til dine innerste drømmer og fantasier - og så klart: Bonde, ikke minst! Men ikke en sånn bonde som faktisk driver en gård, men mer en naturbonde, en sånn som lukter på korn, danser naken i sirkler og klapper kuer.

Ha! Ikke prøv deg! Jeg diskuterer ikke om alkohol er farligere enn hasj med deg. Den diskusjonen er eldre enn faren din, og veldig kjedelig.

Tjallrøykende gutter er ikke sexy, ikke jenter heller for den saks skyld, men må jeg være så forbasket politisk korrekt nå? Gidder ikke. 

Tilbake til: Hasjrøykende småtasser (i alle aldere) er og forblir småtasser. I setningens rette forstand. Tissen krymper tross alt til slutt den også - vær ikke i tvil.

Alt du har igjen er deg selv, tjobbangen din og en og annen fillete jager alene på hyber'n. Ikke så mye av det heller, det går mest i og lure på om tapetet i rommet egentlig er limt opp av polti! Ja det er jo flate usynlige mikrofoner i både mønsteret og under parketten! For ikke å snakke om telefonen din! CIA har faktisk ikke noe bedre å gjøre enn å bruke tiden sin på å overvåke deg og ditt konspiratoriske liv! Sannsynligheten for at de samarbeider med NASA er også ekstremt stor, og da snakker vi plutselig hele verdensrommet! D'ække måte på hvor mange som sirkler rund deg og skal finne ut av hva som foregår i hue ditt! Selv presidenten i USA har hacket maskinen din bare for å følge deg via kamera! Sett gaffateip på kamera nå! Der forsvant jaggu den jager'n også...

Og du, forresten - rockestjerner får ikke fine damer fordi de er steine, de får fine damer fordi de er rockestjerner.

Blir ikke alle sånn sier du? Neivel, men tar du sjansen? Ja vel. Lykke til.

 

 

Og du, hvis du deler innlegget videre, skal du få pistasjis - det hører med;)

 

 

 

5

Phantomblue

Hahahaha.Rått morratryne bilde av deg.Ser ut som kermit.

Men joda, har vert borti dette med å prøve og ha en noenlunde intr. Samtale med folk som røyker.Slitsomt både på lang og kort sikt.Mest skremmende er vel at de synes de selv er svææært så kreative.

Sikker på bob marley har gjort mer vestlige hasjrøykende drittunger,en han gjorde for sitt eget folk

Herregud, makan til fjasete innlegg! Går ikke an å ta et eneste ord på alvor her. Bare surr jo!

Therese: Ja du har så rett så rett, det er meningen det.

Et alvorlig innlegg om hasj, setter i gang de mest idiotiske og utgamle diskusjoner. Jeg skrev det i fjortisforstand med vilje og med en viss agenda: den dagen jeg skriver om de alvorlige konsekvensene kommer alle de gamle gode argumentene om hva som er farligst innen rus. Hasj er ikke farlig, hasj er medisin, alkohol er mye verre. Jeg synes ditt og jeg synes datt. Blablabla. Det blir så mye, som du sier "fjasete" motargumenter som aldri tar slutt, så da kan jeg fjase tilbake med denne linken. Du har helt rett, det er fjasete, Nå har jeg dog nok av innlegg som ikke er fjasete, så derfor holder dette stand. Har du lest de andre eller hadde du bare behov for å trolle litt?

Alkoholikere er jo SÅ sexy. Å den deilige eimen av urin og alkohol Uansett hvor de går. Mmmm Ja, de er mine forbilder

Anonym: Hahahahaha! Er du stein nå eller må du skaffe mer i dag;)

Jeg kan love deg en ting (det står jo faktisk i innlegget). Den meningsløse diskusjonen der tar jeg ikke, den er så kjedelig og gammel. Jeg tror heller ikke det står at alkoholikere er mer sexy noe sted?

Tenk a, at til og med et så tullete innlegg som dette kan få i gang det der.. hahaha! Makan...

Skriv en ny kommentar