Bloggskole for ignoranter

//Ikke sponset enda, jeg sier ENDA!

I og med at jeg er blakk som en kirkerotte uten kirke, har jeg nå googlet meg frem til hvordan å tjene ett lass med penger på blogging. Du trodde kanskje at jeg gjorde det du? Naive nek!

Å nei! Det skal mer enn ett tastatur til for å få det til å klinge i kassen. Nå skal vi se om det kan bli en sydentur på meg snart. Klikk på disse linkene og kjøp alt du kan så jeg kommer meg til palmenes velsignelse, kan pusse opp huset og dure rundt i en fet Mercecab.

Det første jeg må gjøre er å selge deg dette på en overbevisende måte, du trykker på linkene og kjøper alt du bare makter ad. Skal vi se, vi kjører på i rosa:

Har du lyst på nye sommerbein fra NELLY? Klikk her og få det hjertet begjærer (jeg har ikke prøvd de - jeg har jo ikke råd, men jeg mener helt bestemt at du kan gjøre det for meg, jeg er også litt usikker på om det faktisk er beina som er til salgs) bare klikk på bildene:

 

   

 

Nei nei! Ikke stopp, hvis du klikket, ga dette meg bortimot 1 krone så vi må jobbe videre og jobbe hardt! Når du klikker på neste bilde må du kjøpe varen, da får jeg 10% tror jeg (jeg gidder ikke å sjekke). Nå har vi kommet så langt at vi kan bli enige om at du aldri mer kjøper noe på nettet uten å gå innom her og sjekke først. Ikke sant?

Hvis du kjøper disse jakkene tror jeg du blir like fin på håret som damene under (KLIKK PÅ BILDE DA!):

 

   

 

Vi kan ikke bare ha på oss yttertøy, det er kjedelig og kjedelige vil vi ikke være. Vi må gjøre mannen vår glad, det har jeg hørt Sylvi Listhaug si på TV

Sett i gang, vis mannen din at du respekterer ham:

 

   

 

Når man handler på nettet, koser man seg ordentlig og da drikker man gjerne rødvin eller lignende.

Derfor lønner det seg å kjøpe denne før du legger deg i kveld:

 

 

Etter å ha lest ferdig må du kanskje tenke på å skaffe deg denne, men den må skaffes - ikke kjøpes:

 

 

Kan jeg dra til syden nå? 
 

 

6 kommentarer

Ida Øverland

27.03.2017 kl.18:28

Hahaha dette var morsomt å lese! Herlig du er! Klikket meg forresten inn på alle NLY linkene dine, men er nok dessverre like kirkerotte uten kirke, som det du er nå :p stå på videre med bloggingen, dette innlegget likte jeg!

JULIE WINGE

27.03.2017 kl.20:53

Ida Øverland: Haha! Herlig Ida:) Jeg setter stor pris på ditt arbeid her;)

Silje Morønning

27.03.2017 kl.20:53

Haha, så artig blogginnlegg, nå lo jeg godt! :)

JULIE WINGE

27.03.2017 kl.21:13

Silje Morønning: Herlig Silje! Vi må le litt:)

Bente

28.03.2017 kl.09:51

Hehe.... flott innlegg. Ha en strålende dag videre,

JULIE WINGE

02.04.2017 kl.18:51

homeofbente: Jeg har brukt de siste dagene på å regne ned i Bergen, men pass opp. Snart skal Nelly få gjennomgå igjen haha! :-)

Skriv en ny kommentar

hits