Bortevekk?

Hvis det for eksempel blir produsert en ny melk som heter Jens, og den ikke står i butikkhyllene på Kiwi eller blir reklamert for på annen måte, da snakker vi rett og slett søplekassa. Stakkars melken Jens - eller stakkars boken min FYLLIK. Den er tross alt ikke full selv, bare usynlig, som utallige andre bøker. Et siste stunt med egenreklame (skjult link;) må til før jeg trekker inn årene. Dette er jeg ikke god på, jeg har ikke det som kalles spisse albuer og vet du hva, det stopper ganske mange ting og har gjort det hele livet. På tide å spisse! Et eventuelt nakenstunt på Karl Johan er under vurdering, jeg venter bare på været.

Så her får du EGENREKLAME:

I boken bretter jeg ut livet mitt som alkoholiker, mest for å vise pårørende hvor ustoppelige vi er. En og annen drikkende fyllik vil nok føle seg påtagelig truffet - det er gjenkjennelses effekten som til syvende og sist kanskje hjelper. Boken starter når jeg er seks år i Bergen og går frem til nå, så du - det er nok av smashy detaljer og godte seg med. Jeg mener, hva bedre kan du finne på i påsken? Du kan ikke kjøpe den fordi den ikke er i butikken sier du? Joda søta (kjekken?), den er i alle nettbokhandler (se om du finner alle linkene i dette innlegget å få en is) og postmannen er det spunnet nok av myter om. Bare se her: Postmann

Omtaler fra ukjente mennesker som har henvendt seg til meg:

idag har jeg brukt første dag i vinterferien på å lese boken din, begynte kl 12 og satt pladask i sofaen til jeg hadde lest ut hele boken. Fantastisk godt skrevet, en utrolig sterk historie, jeg lo og gråt om hverandre. En av de beste bøkene jeg har lest. Tusen takk for at du deler din historie og så vanvittig bra skrevet da.

Kjære Julie! For en bok du har skrevet og tusen takk for det. Jeg klarte ikke å legge den fra meg før jeg var ferdig for dette var en ordentlig pageturner. Tusen takk for at du tok meg med inn i livet ditt så jeg fikk se bedre hvordan dere rusmisbrukere fungerer, jeg har det i nærheten selv og boken din lettet det vonde litt for meg. Jeg lo og gråt om hverandre og den var virkelig spennende å lese samtidig. Tusen takk. Håper ikke du opplever dette som masete. Skriv mer!

Tusen takk for en godt skrevet bok I og med jeg har møtt deg 2 ganger så var det nesten som å høre deg snakke underveis mens jeg leste. Utrolig sterk bok. Takk for at du har delt det du har delt om livet ditt.

Hei. Nå er jeg snart ferdig med å lese boken din. Digger den rått.​

Hei. Jeg har akkurat lest boka di, som jeg fikk i gave i går, og i det jeg la den ifra meg, ferdiglest for en halvtime siden, fikk jeg så veldig lyst til å gi deg kudos, både for språk og innhold. Som tørst gammel lesehest,var den midt i blinken for meg. Ønsker deg en kjempegod jul. Boka di ligger under juletreet til ei god venninde, som og har godt av å lese den. Vi trenger å face virkeligheten.

 

Ja det var noen få av de fantastiske henvendelsene jeg har fått som jeg setter utrolig stor pris på. Tusen takk!

Har du lest og likt boka sier jeg ikke nei takk til deling av dette innlegget, kommentarer på FB, eller lignende. Dette blir siste gang jeg gjør det selv skal jeg si deg;) Det koster noen biter av selvfølelsen å drive egenreklame - selv om vi alle burde gjøre det. Over og ut;)

Klikk her for tekstbiter fra boka

... Og her er'n (jada, bildet er en...?):

  

 

http://bfy.nu/no/nyC

8 kommentarer

Helgero

25.03.2017 kl.10:21

Kjære Julie. Noe i meg sa at jeg må sende en kommentar, men vet ikke helt hva som skal kommenteres. Bortsett fra at den eksponeringen du her utsetter deg selv for ikke er noe en vanlig person ville tålt. Du blottlegger ditt innerste, helt og totalt, trolig uten noen form for filter. Puhhh. Din rygg må være sterk som klarer å bære en sånn bør.

JULIE WINGE

25.03.2017 kl.10:38

Helgero: Kjare Helgero. Tusen takk for at du sendte en kommentar. Og en så fin en da! Det er rart og dobbelt det der. Eksponering har jeg aldri likt, samtidig driver jeg bare med ting som bare krever eksponering, har'ru hørt;) Enda rarere er det kanskje at når det kommer til alko-eksponeringen så har den bare vært fin. Både for meg og barna (det var datteren min som bestemte at jeg skulle gjøre det i det hele tatt). Muligheten til å skape gjenkjennelse synes jeg er veldig fin å ha. Lenge leve dualiteten;))) Tusen takk for ordene dine!

Finfrosk

25.03.2017 kl.12:59

Hei! Jeg leste et intervju med deg i avisa for ei lita stund sida, og likte mye av det du sa. Veldig sånn, usminka og ærlig, for å kjøre på med et par klisjeer. Har ikke lest boka di, men jeg fikk lyst! Faren min var alkis i mange år, og det er også flere tilfeller av det ellers i familien min, så jeg kjenner til det. Synes det er interessant å høre om andres opplevelser.

I dette innlegget kjenner jeg også igjen det du sier om å pushe seg sjøl, selge seg sjøl, om du vil. Det føles veldig rart. Pratefolka har det så lett! D:

JULIE WINGE

25.03.2017 kl.14:40

Finfrosk: Haha:) Jeg må le "Pratefolka har det så lett". Herlig.
Ja det føles så unaturlig og rart å fremme seg selv. Man føler seg litt dum?

Det jeg har prøvd å gjøre i boken er nettopp å kjøre på i "realtime" hele veien for å dra med leseren i dette ustoppelige suget etter kick, party der og da og etterhvert som jeg ble eldre "kos". Like mislykka hver kveld. For som du sikkert vet så ender det aldri med kos eller gøy.
Vi er jo ustoppelige når vi holder på. Ha en super dag troll;)

Kristin

25.03.2017 kl.22:38

Lykke til med nakenstuntet ;) Sier du fra om yr eller storm kom nærmest på værmeldinga? Du er steintøff som har skrevet denne boka, og ut fra det jeg har sett fra deg tidligere, er den nok i høyeste grad vel verdt tiden. Har ikke lest den, men går god for den, om det gir noe mening. Jeg har sikkert tid til å lese bøker sånn ca når alle ungene har stått til konfirmasjon, får spare den til da. ;)

JULIE WINGE

25.03.2017 kl.23:04

Kristin: Nå må du først konsentrere deg om å spare til overnevnte konfirmasjon(er), eller evt overbevise skokken om at det er gammeldags og kjedelig. Informer krypene om at regjeringen har lagt ned forbud mot gaver i konfirmasjonssammenheng. Norge skal fokusere på mellommenneskelige verdier, noe som både Humanetisk Forbund og kirken støtter gledesstrålende. Etter det, skal du få lesebriller fra meg;)

Kristin

25.03.2017 kl.23:06

Kjempeplan, noterer selvfølgelig. Røde, håper jeg? ;)

JULIE WINGE

25.03.2017 kl.23:07

Kristin: Det er beroligende å høre. Selvfølgelig kommer de i rødt!

Skriv en ny kommentar

hits