Kjære Martine: Tusen hjertelig takk:)

Jeg er heldig. Jeg er heldig som har en familie som Halvorsen her i nærheten av meg på Nesodden. Familien Halvorsen er de man så absolutt vil ha i nærheten. De sprer glede og positivitet og jeg tror faktisk ikke en gang de kjenner til konseptet "å titte bak gardinene". Martine Halvorsen er den eldste datteren i det Halvorske hjem

 Hun er 18 år, sunn, sportslig og like bli som mora si;) Jeg ga henne boka mi og satt meg spent tilbake å ventet. Hvordan vil en så frisk rask og kvikk jente reagere på en bok som min? Du kan mildt sagt si at jeg var en helt annen attenåring enn hun er nå, mine verdier lå allerede den gangen å fløt i bunnen av ølflasken. Nå er hun 18 og jeg 46. Vil boken fortelle henne noe som helst? Vel, jeg skal innrømme at jeg kokketerer litt her nå for jeg vet at denne unge kvinnen har en god del bak pannebrasken.

Her har du linken til - nei ikke bare til innlegget hennes om FYLLIK, men hele bloggen, jeg anbefaler virkelig at du tar turen for jenter som Martine gir bloggverden en egen, annderledes og verdifull dimensjon:

martinehalvs.blogg.no

Så tusen takk Martine for de fine ordene, men mest av alt - tusen takk for at vi får lov til å følge deg i hverdagen <3

2 kommentarer

Martine Halvorsen

24.11.2016 kl.20:57

Næmmen!!!!! Takk <3

JULIE WINGE

24.11.2016 kl.21:22

Martine Halvorsen: Skulle bare mangle, tusen takk Martine <3

Skriv en ny kommentar

hits