Mamma's første DJ-jobb gikk så det suste

Tre kvinnelige Winger

 

Tre kvinnelige Winger inntok scenen på Nesoddens populære utested Kom & Bli lørdag kveld og det finnes ingen tegn til at de kommer til å stoppe med det første.

Vi må nå nesten ta kvelden som gikk, i bakvendt rekkefølge - jeg er ikke i tvil, vi starter med slutten:

Kari Winge er bare 75 år, men inntar (eller overtar) allikevel Norges clubscene uten skrupler. DJ MAMA har lagt sin elsk på housmusikk og vi - generasjon partypånittitalletilagerbygninger kan bare sette oss i et hjørne og sutre. Vi trodde dette hadde stoppet, vi trodde vi kunne puste ut, vi trodde vi hadde fått fri - skrukkete som vi har blitt, i sofakroken etter alt for mange år med tenna i tapetet - vi tok grundig feil, det er nå det begynner, vi må skygge banen og drukne våre sorger i potetgullposen for ingen ringere enn

DJ MAMA

 

Mannen dere ser i forgrunnen er PAPA HJELPELØS
 
Tidligere på kvelden, mens vi fremdeles trodde vi var trygge, inntok spacekadetten Viktoria Winge scenen med sitt geniale band MOVIESTAR og genialt var det virkelig, bra musikk med en underholdningsverdi uten sidestykke. Hun gikk kanskje glipp av nittitallet og vet ikke hva dette innebærer, fordi hun på den tiden var en drittunge med smokk, men det overlever bandet med glans, her trengs ingen historiebøker. At dette ga en følelse av trygghet er absurd nok i seg selv:
 
 Og mens det braket løs - i partyverdens katastrofale ånd, satt undertegnede på sidelinjen med coca colaen sin (som var Pepsi - enda verre) og signerte sin bok FYLLIK til stor begeistring for det ekstatiske publikum (påfallende). Ved nærmere ettertanke (et kjent fenomen) burde jeg nok ha lest fra boka tidligere på kvelden, men det tar vi neste gang;)

 Boka kan du også få signert ved å kontakte meg på fb eller juliewinge@gmail.com

Vil du lese litt fra boka trykker du HER

Vil du ha den uten skriblerier, kjøper du den bare ved å trykke på bildet under:

 

 

Vi kommer snart til ett sted nær deg og derfor burde du dele dette innlegget videre;)

 

 
 


 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits